
Nowe terminy: Szkolenia z dofinansowaniem do 80% w WPT
Wiosna to idealny moment, by postawić na rozwój! W WPT przygotowaliśmy interesujący harmonogram szkoleń, które pomogą Ci zdobyć nowe kompetencje, uzupełnić wiedzę branżową i podnieść efektywność w codziennej pracy.
W najbliższych tygodniach zapraszamy m.in. na:
- szkolenia laboratoryjne, w tym praktyczne warsztaty z chromatografii i analityki chemicznej,
- kursy z zarządzania jakością, dedykowane branży spożywczej,
- szkolenia miękkie i coachingowe, wspierające rozwój osobisty i kompetencje menedżerskie.
To okazja, by uczyć się od najlepszych ekspertów, w praktycznej formule i z dofinansowaniem sięgającym nawet 80% kosztów.
Sprawdź, co dla Ciebie przygotowaliśmy i zapisz się już dziś – liczba miejsc jest ograniczona!
Najbliższe szkolenia:
KWIECIEŃ 2025
Szkolenia laboratoryjne (kliknij w datę, by wybrać termin):
- CHROMATOGRAFIA GAZOWA GC W UJĘCIU PRAKTYCZNYM- ROZSZERZONY KURS LABORATORYJNY – 22-23.05.2025
- LC-MS/MS BEZ TAJEMNIC- PODSTAWOWY KURS LABORATORYJNY – 09.05.2025
- WYKORZYSTANIE TECHNIKI HPLC W BRANŻY SPOŻYWCZEJ I KOSMETYCZNEJ – CHROMATOGRAFIA CIECZOWA W TEORII I PRAKTYCE – 16.05.2025
- OPTYMALIZACJA METOD ILOŚCIOWYCH I JAKOŚCIOWYCH LC-MS/MS – 19-20.05.2025
- PRAKTYCZNE WYKORZYSTANIE CHROMATOGRAFII CIECZOWEJ UHPLC-MS W ANALITYCE LABORATORYJNEJ – 21-22.05.2025
Szkolenia z zarządzania jakością (kliknij w datę, by wybrać termin):
- JAKOŚĆ W BRANŻY SPOŻYWCZEJ. KONTROLA I OCENA JAKOŚCI PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH 29.04.2025
Szkolenia projektowe (kliknij w datę, by wybrać termin):
- WYKORZYSTANIE TECHNIKI HPLC W BRANŻY SPOŻYWCZEJ I KOSMETYCZNEJ – 25.04.2025
- JAKOŚĆ W BRANŻY SPOŻYWCZEJ. KONTROLA I OCENA JAKOŚCI PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH – 29.04.2025
Szkolenia z kompetencji miękkich (kliknij w datę, by wybrać termin):
- EFEKTYWNA PRACA ZDALNA – ZARZĄDZANIE SOBĄ W CZASIE – 04.04.2025
MAJ 2025
Szkolenia laboratoryjne (kliknij w datę, by wybrać termin):
- CHROMATOGRAFIA GAZOWA GC W UJĘCIU PRAKTYCZNYM- ROZSZERZONY KURS LABORATORYJNY – 22-23.05.2025
- LC-MS/MS BEZ TAJEMNIC- PODSTAWOWY KURS LABORATORYJNY – 09.05.2025
- WYKORZYSTANIE TECHNIKI HPLC W BRANŻY SPOŻYWCZEJ I KOSMETYCZNEJ – CHROMATOGRAFIA CIECZOWA W TEORII I PRAKTYCE – 16.05.2025
- OPTYMALIZACJA METOD ILOŚCIOWYCH I JAKOŚCIOWYCH LC-MS/MS – 19-20.05.2025
- PRAKTYCZNE WYKORZYSTANIE CHROMATOGRAFII CIECZOWEJ UHPLC-MS W ANALITYCE LABORATORYJNEJ – 21-22.05.2025
Szkolenia z zarządzania jakością (kliknij w datę, by wybrać termin):
- JAKOŚĆ W BRANŻY SPOŻYWCZEJ. KONTROLA I OCENA JAKOŚCI PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH 28.05.2025
Szkolenia projektowe (kliknij w datę, by wybrać termin):
- WYKORZYSTANIE TECHNIKI HPLC W BRANŻY SPOŻYWCZEJ I KOSMETYCZNEJ – 16.05.2025
- JAKOŚĆ W BRANŻY SPOŻYWCZEJ. KONTROLA I OCENA JAKOŚCI PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH – 28.05.2025
Szkolenia z kompetencji miękkich (kliknij w datę, by wybrać termin):
- SKUTECZNE BUDOWANIE CELÓW SMART – 29.05.2025
- BUDOWANIE ODPORNOŚCI PSYCHICZNEJ – 30.05.2025
Uzyskaj dofinansowanie na szkolenie – nawet 80% kosztów!
Jesteśmy zarejestrowanym Dostawcą Usług Rozwojowych w Bazie Usług Rozwojowych (BUR), prowadzonej przez Polską Agencję Rozwoju Przedsiębiorczości (PARP). Dzięki temu możesz skorzystać z dofinansowania do 80% na nasze szkolenia, finansowane ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.
Oferujemy wsparcie zarówno dla mikro, małych, średnich i dużych przedsiębiorstw, jak i osób fizycznych.
Ruszają nabory w programach, dzięki którym możesz uzyskać 80% dofinansowania! Sprawdź szczegóły:
Dofinansowanie na szkolenia z BUR / programy krajowe i regionalne >
26 marca 2025
Udostępnij
Dołącz do nas na
Zobacz również