II odcinek cyklu #mikrowewro

II odcinek cyklu #mikrowewro

Oto kolejna niezwykła wrocławska mikrofirma! W cyklu #mikrowewro przedstawimy Wam historie mikroprzedsiębiorców z Wrocławia, którzy swoją działalnością napędzają rozwój naszego miasta, regionu i kraju! Dziś czas na Cukiernię IRMA, firmę rodzinną z tradycjami, którą poznaliśmy dzięki konkursowi #bezmikroniemamakro, gdzie tak ją polecano mieszkańcom Wrocławia:

„Jak widzimy wspaniałych mikrobiznesów nam nie brakuje, ale słysząc tytuł konkursu odpowiedź nasuwa mi się tylko jedna – Cukiernia Irma z Hali Targowej!!😍 Jej charyzmatyczny sprzedawca, Pan „Szok” to złoto! Obsługa w tej cukierni to jak wyspa serdeczności na morzu obojętność. Podczas gdy w innych miejscach z trudem usłyszysz odpowiedź na zwykłe dzień dobry, w Irmie sprzedawca wita Cię z daleka, zdarzyło się, że nawet megafonem! Zaskakująca jest jego pamięć kto ile słodzi i jak dużo czasu minęło od ostatniej wizyty. Wielki plus za sposób wykonywania kawy i zmieniający się asortyment, zawsze próbuję czegoś nowego i opcje się nie kończą. Wszystko jest pyszne. Bardzo polecam!”
Agata Marzec

Poznajcie lepiej działalność Cukierni Irma! Jest to tradycyjny zakład cukierniczy z wieloletnią historią. W ofercie cukierni można znaleźć takie produkty jak
drożdżówki, pączki, babeczki, jak również ciasta i torty. Każdego dnia kupicie tam pyszne pieczywo, a także ciasta świąteczne!

Obejrzyjcie nasz materiał –  dowiecie się z niego m.in. jaka jest historia przedsiębiorstwa, jak działa firma i dlaczego warto wspierać przedsiębiorstwa działające w skali mikro!

16 grudnia 2022

Udostępnij

Oferta WPT

Sprawdź, co mamy do zaoferowania!

/inkubatory-przedsiebiorczosci/